Meny

Cateringmeny

Förrätter 


  • Jordärtskocksoppa med äpple, purjolök chips & tryffelolja 90:-


  • Toast med Gravad röding, senapssås, löjrom & riven pepparrot 95:-


  • Viltpatè serverad på salladsbädd med picklade kantareller och lingonchutney 90:-

Efterrätt


  • Lingonkladdkaka med vispad grädde & lingonsås 80:-


  • Vaniljpannacotta med hjortron & chokladflarn 75:-


  • Blåbärscheesecake med chokladcookiebotten & färska blåbär 75:-


  • Mörk choklad mousse med marinerade hallon & lemon curd 75:-

Varmrätt


  • Köttfärslimpa av nötfärs från Sundebergs lantbruk serverad med kantarellsås, rostad färskpotatis, rårörda lingon & blandsallad - 135:-


  • Italiensk kyckling med örtsås, rostad potatissallad & blåbärssallad med avokado 135:-


  • Dubbelmarinerad fläskfilè, potatisgratäng, rödvinssås & blandsallad - 155:-


  • Stekt rödingfilè, mandelpotatispurè, citron/dillsås picklad fänkål & grönsaker 235:-


  • Helstekt oxfilè, rotsaksterrine, rödvinssås, bakade tomater, ruccola & picklad rödlök 245:-


  • Rosastekt Reninnanlår, rostad mandelpotatis & blomkål, rödvinssås, rotselleripurè, salladsblad & lingon 325:-

Alla priser gäller avhämtning

Hemleverans 50:- / mil

Minst antal personer vid catering är 10 st

Vid catering event finns även möjlighet till fullständiga rättigheter